f ✿ sArAnGhEyO ♥: PuAsA Oh pUaSe~

Tuesday, 12 July 2011

PuAsA Oh pUaSe~

ari ni aq penat gilerrrr....kena ganti puasa...tapi cume tinggal 1 ari je...yeahhhhh...tapi hakikatnya puasa y sebulan aq akan menjalma...jangan ingt puasa dh habis ye yasirah oiii....hehehehe....memang penat gile ar x tahulah aq nk gambarkan macam mane...mase tulah de training kebakaran,time tu jugaklah nak ambik buku kat kelas bab mase tu mase sains kena gi LAB.....macam nk pensan je at sekolah tadi,,,pastu mase math lah delah pasangan ni...at kelas aq...tetibe je aq dengar pekataan yang menggelikan aq....dahlah tu sayang....apelagi aq tergelaklah mase tu macam orang gile...time tu jugak ain pon same gelak..tapi kami belum tahu aperlaku kat kelas tadi..e punca kami gelak...hahahahaha.....memang nk pecah perut aq dengar,,,,,geli pon de....pastu cikgu math pon perasan kami gelak macam orang gile ...and dia pon tegur 'kamu berdua ni tak makan ubat ke'...malu gile tak terhingga...hahahaha...pelagi lepas cikgu cakap macam tu..lagi besarlah gelak kitaorng...aq rase budak-budak at dalam kelas tu mesti ingat kami ni gile..bab mase tu kelas senyap je sume tengah buat keje...cume kami dua orang je dengar yang pasangan tu cakap....abis je tamat tempoh gelak kami bab x tahan nk kencinglah...dh senak perutlah...macam-macam...abis je gelak aq pon tanyalah ain,and ain pon tanyalah bab ape aq gelak tadi....rupa-rupanya kami gelak pasal benda yany sama...hahahaha,,,,inilah dikatakan sahabat sejati.....^^



*p/s: yang aq tulis kat bawak tu x de kena mengena dengan PUASA ye...aq just nk bagitaw ape perkara yang berlaku kat kelas tadi......and satu lagi...janganlah orang yang bercouple ni cakap macam tu kat aq y x pernah bercinta and x nak bercinta ni...hehehe...itu jelah yang nak aq sampaikan...~HAVE FUNNN~

2 comments:

  1. siapa wehh ? couple yang duduk kat belakang korang tu ke ? HAHA

    ReplyDelete